Confectii Metalice

VALCONSULT TRADING S.R.L  isi desfasoara activitatea in domeniul termohidroizolatiilor si productiei de confectii metalice si realizarii de structuri metalice diverse.

Societatea noastra a reusit rapid sa se inscrie pe o traiectorie ascendenta a dezvoltarii sale, impunandu-se in acest domeniu prin produse si servicii de inalta calitate, productivitate si viteza de executie a lucrarilor.

Confectiile metalice realizate  indeplinesc cele mai inalte standarde privind calitatea, design-ul, durabilitatea si functionalitatea. Gama noastra de produse din metal, fabricate la comanda este foarte diversa, si cuprinde:

  • Realizare porti, garduri, balustrade si grilaje metalice, atat pentru uz rezindential, cat si comercial sau industrial
  • Realizare structuri metalice diverse: hale, chioscuri/magazii pe structura metalica, copertine metalice, etc.
  • Confectionare mobilier metalic casnic sau industrial: sisteme metalice mobile sau fixe pentru depozitarea si manipularea marfurilor

Oferim consultanta si ne deplasam gratuit la locatia solicitata, pentru a va consilia, efectua masuratori si a stabili cu exactitate cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Contactati-ne acum la telefon  0773.891.410 ,pentru a discuta proiectul dumneavoastra.